Ponuka


Alergény v potravinách *:
1*. Obilniny obsahujúce lepok t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody; 2*. Kôrovce a výrobky z nich; 3*. Vajcia a výrobky z nich; 4*. Ryby a výrobky z nich; 5*. Arašidy a výrobky z nich; 6*. Sójové zrná a výrobky z nich; 7*. Mlieko a výrobky z neho; 8*. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové a queenslandské orechy a výrobky z nich; 9*. Zeler a výrobky z neho; 10*. Horčica a výrobky z nej; 11*. Sezamové semená a výrobky z nich; 12*. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l; 13*. Vlčí bôb a výrobky z neho; 14*. Mäkkýše a výrobky z nich.